894 Resultaten

Je zoekt alle vacatures gefilterd op: Amstelveen

Verfijn zoekresultaten op:


Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!
Amstelveen staat bij veel mensen vooral bekend als zogenoemde slaapstad van Amsterdam waar ogenschijnlijk alleen maar mensen wonen die overdag in Amsterdam of op Schiphol werken. Niets is echter minder waar, want wie een vacature in Amstelveen zoekt loopt serieus kans aangenomen te worden bij KLM, Zwitserleven of KPMG. Deze grote organisaties hebben namelij
k tegenwoordig hun hoofdkantoor in Amstelveen staan. Amstelveen probeert overigens al enige tijd om een belangrijke speler te worden voor bedrijven die op zoek zijn naar kantoorruimte, maar door de hevige concurrentie van andere gemeenten in de regio is verloopt die aanpak moeizaam. Desondanks is het heel goed mogelijk om een kantoorbaan in Amstelveen in de wacht te slepen als je opzoek bent naar een nieuwe job.

Van en naar je werkplek in Amstelveen

Amstelveen is met de auto via drie hoofdwegen te bereiken. Ten eerste via de snelweg A9. Daarnaast is de ruim 85.000 inwoners tellende stad toegankelijk via de N231 en de N232. De A10 loopt weliswaar niet door Amstelveen maar is wel een belangrijke toevoerweg voor verkeer wat in het noorden van de gemeente moet zijn. Ga je met het openbaar vervoer naar je werk dan ben je in Amstelveen afhankelijk van de bus en de tram, want de plaats heeft al sinds 1950 geen eigen treinstation meer. Metrolijn 51 – ook wel de sneltram genoemd – verbindt Amstelveen een aantal malen per uur met het Centraal Station van Amsterdam. In de buurt van het eindpunt van deze sneltram is ook het plaatselijke busstation te vinden waar dagelijks zo'n 20 verschillende buslijnen arriveren en vertrekken om zo de stad met de omliggende plaatsen verbinden.

Amstelveen buiten werktijd

Zodra je een vacature in Amstelveen om heb weten te zetten in een job en je je eerste salaris krijgt uitbetaald kun je probleemloos een aantal euro's stukslaan in het uitgebreide winkelcentrum wat Amstelveen rijk is. Zoals echter reeds in het begin gezegd is de functie van Amstelveen hoofdzakelijk die van slaapstad. Om echt goed de bloemetjes buiten te kunnen zetten kiezen veel inwoners van Amstelveen er dus voor een bezoekje aan buurgemeente Amsterdam.

Olympia Vestiging

Bekijk direct onze openstaande vacatures online of kom langs bij onze Olympia Uitzendbureau vestiging in Amstelveen.