561 Resultaten

Je zoekt alle vacatures gefilterd op: Alphen aan den Rijn

Verfijn zoekresultaten op:


Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!
Ben jij op zoek naar een voor jou geschikte vacature? Alphen aan den Rijn heeft hem voor je! Gelegen in de provincie Zuid-Holland staat de stad onder andere bekend als zijnde groene stad en niet voor niets is Alphen aan den Rijn in 2001 dan ook verkozen tot Groenste stad van Nederland en in 2002 zelfs tot Groenste stad van Europa. Naast de prachtige natuur is er in de stad ook een divers werkaanbod te vinden. Een uitgestrekt industrieterrein aan de Rijnhaven biedt plaats aan vele werknemers en verschillende hoofdkantoren zijn in Alphen aan den Rijn gevestigd. De verschillende winkelcentra, het gezellige centrum met aangename horecagelegenheden, grote terrassen, en tal van attracties, brengen heel wat werkgelegenheid met zich mee. Ook de zakelijke dienstverlening is erg actief in Alphen aan de Rijn. De huisjes aan de Oude Rijn, de Oudshoornse Kerk, Korenmolen de Eendracht, het voormalig Raadhuis, het Stadhuis, Huize Overpost, en de Katholieke Sint-Bonifatiuskerk geven de stad een karakteristieke uitstraling en met onder ander Vogelpark Avifauna, themapark Archeon, recreatiepark Zegersloot waar heerlijk gefietst en gewandeld kan worden, maar waar ook watersporten als waterskiën, windsurfen en sportduiken te beoefenen zijn, en Het Kasteel waar allerlei popconcerten en feesten georganiseerd worden, is er altijd wel iets te doen. De mogelijkheden aan activiteiten in afwisseling met de rust die je kunt vinden vanwege haar centrale ligging in het Groene Hart, maken Alphen aan den Rijn zeer geliefd en een uitstekende woon- en werkstad.

Van en naar je werkplek in Alphen aan den Rijn

Of je nu liever met privévervoer of met het openbaar vervoer reist; Alphen aan den Rijn is prima te bereiken. Met een ringweg reguleert de stad het wegverkeer en ook de N11 vanuit Leiden en Bodegraven, en de N207 vanuit Bergambacht, Gouda, Leimuiden en Hillegom, nemen hierbij een prominente rol in. Andere belangrijke N-wegen die Alphen aan den Rijn met de buitenwereld verbinden zijn de N231 richting Nieuwveen, Alsmeer en Schiphol-Oost, en de N460 richting Ter Aar. Kies je voor het openbaar vervoer dan kun je gebruik maken van de treinen die stoppen op Station Alphen aan den Rijn en verder rijden richting Woerden, Leiden en Gouda. In de stad zelf en in haar omgeving wordt veel gebruik gemaakt van busvervoer welke verzorgd wordt door Arriva.

Alphen aan den Rijn buiten werktijd

Eten, drinken en ontspanning; in Alphen aan den Rijn is het allemaal te vinden. Wil je lekker uitgebreid lunchen met collega’s? Ga dan voor bijvoorbeeld Lunchroom Schoutenhuis in de Julianastraat of Barista Café aan de Aarkade. Heb je geen tijd voor een uitgebreide lunch en neem je liever een broodje? Dan bieden lunch bezorgrestaurant ’t Pleintje aan het Thorbeckeplein en Bakker Bart in de Van Manderloostraat uitkomst. Restaurants als restaurant De Vrienden in de Uranusstraat, restaurant Chique! in de Hooftstraat en Bistro ’t Oude Pakhuys in de Pieter Doelmanstraat bieden tal van mogelijkheden voor een gezellige avond met vrienden of familie en natuurlijk is de vrijdagmiddagborrel ook in Alphen aan den Rijn geïntroduceerd. In ieder café en elke kroeg is het dan gezellig druk. Geniet van evenementen als de traditionele Jaarmarkt, Oldtimerdag, het Lakeside Festival en Taptoe Alphen en kom tot rust in de mooie natuur. Beleef het veelzijdige Alphen aan den Rijn! Bij Olympia vind je een groot aanbod aan functies, zodat er ook voor jou zeker een geschikte vacature in Alphen aan den Rijn te vinden is. Ben jij pro-actief, enthousiast en houd jij van een uitdaging? Bekijk dan nu onze openstaande vacatures of kom langs bij onze Olympia Uitzendbureau vestiging in Alphen aan den Rijn.