Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!
Solliciteer nu op een vacature in Zevenaar! Gelegen in de provincie Gelderland staat de stad bekend als dynamisch met volop arbeidsplaatsen en een goede bereikbaarheid. Zevenaar ligt tussen de prachtige stad Arnhem en natuurrijke omgeving van de Achterhoek in, waardoor alles binnen bereik ligt. De stad vervult een centrumfunctie voor de regio vanwege haar v
ele voorzieningen op het gebied van cultuur, onderwijs, zorg en recreatie, en mag zich één van de grootste winkelgebieden van de stadsregio noemen. In Zevenaar zul je dan ook kunnen genieten van een gevarieerd winkelaanbod met zowel kleine exclusieve winkels als grote winkelketens waar allerlei merken verkocht worden. Daarnaast verrijken tal van horecagelegenheden de stad zodat je ter onderbreking van het shoppen kunt genieten van de zon op een gezellig terrasje of van een lunch in een sfeervolle lunchroom. Met verschillende bedrijventerreinen, businesspark 7Poort en bedrijvenpark Mercurion zijn er diverse functies in Zevenaar te vinden en ook in het centrum is er voldoende werkgelegenheid. Ontdek Burcht Sevenaer, geniet van een ontspannen dag bij recreatiegebied Rhederlaag, waar zachte zandstranden, uitgestrekte grasvelden en een mooie plas op je wachten, of ontdek het centrum met haar vele bezienswaardigheden. In Zevenaar is het heerlijk wonen en werken.

Van en naar je werkplek in Zevenaar

Met de A12 vanuit Duitsland, Den Haag, Utrecht en Arnhem, die dwars door Zevenaar loopt, is de stad met de auto uitstekend te bereiken. Daarnaast biedt de A18 vanuit Varsseveld en Doetinchem een snelle verbinding met Zevenaar en de toegang tot dorpen en steden in de omgeving wordt via de verschillende N-wegen verschaft. Ga je liever met het openbaar vervoer? Ook dat is goed mogelijk met treinstation Station Zevenaar vanaf waar treinen richting Arnhem, Doetinchem en Winterswijk rijden. Aan het station is het busstation gelegen vanaf waar er bussen van Connexxion genomen kunnen worden om op de plek van bestemming te komen.

Zevenaar buiten werktijd

Eten, drinken en ontspannen; Zevenaar maakt het allemaal mogelijk! Ga tussen de bedrijven door eruit met collega’s voor een uitgebreide lunch bij gelegenheden als De Revolutie aan de Markt, Sain Pain aan Spinet, en Grand Café de Markt aan de Markt, of geniet van een broodje van Bakker Bart in de Marktstraat als je wat minder tijd hebt. Wil je gaan dineren met vrienden en familie of een zakenrelatie? Daarvoor zijn onder andere restaurant Vlees en Vis aan de Kerkweg, Bistro het Trefpunt in de Wittenburgstraat, restaurant Poelwijk aan de Babberichseweg, Efeze aan de Markt, en Kwong Chow in Schilderspoort, zeer geschikt. Voor een avondje vol ontspanning kun je Party en Bowlingcentrum de Griethse Poort bezoeken, staan er verschillende films op je te wachten in de bioscoop, heeft het Musiater altijd weer een divers programma, en kun je natuurlijk ook genieten van een rustige wandeling. In Zevenaar is van alles te doen en te beleven. Olympia heeft een groot aanbod aan vacatures bij grote en kleine bedrijven in Zevenaar en omgeving. Wij hebben topwerkgevers die op zoek zijn naar passievolle, gedreven en sociale medewerkers. Voel jij je helemaal thuis in Gelderland en ben je op zoek naar een vacature in Zevenaar? Bekijk dan de openstaande vacatures of kom langs bij onze Olympia Uitzendbureau vestiging in Zevenaar.