Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!
Een vacature in Tiel vervullen betekent werken in een gezellige Hanzestad in de provincie Gelderland. Vanwege haar mascotte Flipje van Tiel - die diende als figuur van de voormalige jamfabriek De Betuwe -, evenementen als Appelpop, en haar ruime werkgelegenheid, is Tiel bij vele mensen een bekende stad. Mooie rijks- en oorlogsmonumenten, prachtige bezienswa
ardigheden als de Waterpoort uit 1647, De Sint-Maartenskerk en het Oud Burger Mannen- en Vrouwenhuis, interessante musea, een mooie natuur en een divers winkelaanbod zijn hier te vinden en de goede horecagelegenheden met hun gezellige terrassen maken het geheel compleet. Tiel staat van oudsher bekend als handelsstad met tal van markten en tegenwoordig zijn er naast de markten verschillende industriebedrijven, maar ook bedrijventerreinen met tal van kantoren, en bedrijvenpark Medel met verscheidene internationale, nationale en regionale ondernemingen gevestigd. Met haar Schouwburg Agnietenhof waar cultuur-, dans- en zangvoorstellingen worden gegeven, een bioscoop, verschillende sportparken en sporthallen, en leuke winkelcentrum is in Tiel alles te vinden op woon- en werkgebied.

Van en naar je werkplek in Tiel

Per auto is Tiel goed bereikbaar via de A15 vanuit Rotterdam, Gorinchem, Arnhem en Nijmegen. Deze snelweg loopt dwars door de stad heen, waardoor je eenvoudig en snel in het centrum bent. Vanuit de omgeving kunnen de verschillende N-wegen worden gebruikt. Ga je liever met het openbaar vervoer? Ook dat is geen enkel probleem. Met treinstation Station Tiel en haar verbindingen met Den Bosch, Breda, Geldermalsen, Eindhoven, Maastricht, Heerlen en Utrecht kun je alle kanten op en vanaf het centraal station ben je binnen enkele minuten in hartje centrum. Natuurlijk kan er ook gebruik worden gemaakt van het openbaar busvervoer en zelfs per boot is Tiel bereikbaar. De boot kan worden aangemeerd aan de Waal in Wamel en vanaf Wamel gaat er een voetveer naar Tiel en andersom.

Tiel buiten werktijd

Of je nu toe bent aan een heerlijke lunch na een drukke werkochtend, even wilt genieten van een drankje op een terras of wil ontspannen tijdens de vrijdagmiddagborrel, in de natuur of tijdens een evenement; in Tiel kan het allemaal! Bij lunchroom Eeterij in de Hoogeindsestraat kan er genoten worden van een uitgebreide lunch, maar bestaat ook de mogelijkheid om even snel een maaltijd te bestellen als je geen tijd hebt en snel iets wilt eten, en ook Grand Café Hart van de Betuwe aan de Markt, De Smederij aan het Plein, en Bread & Butter in de Hoogeindsestraat bieden een gevarieerde lunchkaart aan. Voor een diner met vrienden, familie of zakenrelaties heeft Tiel heel wat goede restaurants in haar bezit en tijdens de vrijdagmiddagborrel is het in het hele centrum gezellig druk met als hoogtepunten de cafés en kroegen aan Het Plein en De Markt. Voor evenementen als Appelpop, het Fruitcorso, Jazzweekend en het Mega Piraten Festijn komen er vanuit de wijde omgeving mensen een bezoekje brengen aan de stad en voor een dagje rust kun je een heerlijke wandeling maken in de natuur die Tiel en haar omgeving rijk zijn. Bij Olympia vind je een groot aanbod aan vacatures bij de beste werkgevers in Tiel en omgeving. Ben je enthousiast, gemotiveerd en lijkt het je leuk om een vacature in Tiel te vervullen? Neem dan nu een kijkje in de openstaande vacatures of kom langs bij onze Olympia Uitzendbureau vestiging in Tiel.