1163 Resultaten

Je zoekt alle vacatures gefilterd op: Houten

Verfijn zoekresultaten op:


Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!
Ben jij op zoek naar een vacature? Houten heeft van alles te bieden op het gebied van werk. De stad is gelegen ten zuidoosten van de stad Utrecht in de provincie Utrecht en kenmerkt zich door tal van monumenten en mooie bezienswaardigheden als De Steenen Poort, Kasteel Schonauwen, Kasteel Heemstede en de Nederlandse Hervormde Kerk. Het vele groen en de verschillen
de waterpartijen geven Houten een mooie aanblik en in het centrum zijn er goede winkelmogelijkheden met diverse grote winkelketens, maar ook kleine boetiekjes. De vele cafés, gezellige lunchrooms, sfeervolle terrasjes en goede restaurants zorgen voor genoeg mogelijkheden op gebied van eten. Houten kent een goedlopende economie met bedrijventerreinen als De Schaft, bij de Koppeling, De Meerpaal, en Het Rondeel waar zowel grote ondernemingen als kleine bedrijven gevestigd zijn met werkgelegenheid in diverse sectoren. Daarnaast worden er weekmarkten georganiseerd en zorgt de goedlopende horeca voor verschillende banen. In Houten is het goed verblijven en velen wonen en werken hier dan ook graag.

Van en naar je werkplek in Houten

Rondom Houten is een rondweg gebouwd voor automobilisten vanaf waar de verschillende wijken in de stad bereikt kunnen worden. De A27 vanuit Almere en Breda loopt door het westen van Houten en de A12 vanuit Arnhem en Den Haag sluit hier op aan. Daarnaast zijn er verschillende N-wegen die Houten met de dorpen en steden in de omgeving verbinden, maar vanuit de omgeving kun je natuurlijk ook gebruik maken van de fiets! Houten heeft veel aandacht besteed aan dit vervoersmiddel met als resultaat veel vrij liggende voorrangsfietspaden, fietsstraten en goed onderhouden fietspaden. Ben je een liefhebber van het openbaar vervoer? Ook dat is goed geregeld in deze stad. Met de twee treinstations Station Houten en Station Houten Castellum kun je gemakkelijk Houten inkomen vanuit bijvoorbeeld Utrecht, Boxtel, Breda, Tiel en Geldermalsen. De bussen van Connexxion brengen je vervolgens vanuit het station naar de plek van bestemming.

Houten buiten werktijd

Ben je toe aan een gezellige lunch met collega’s na een ochtend hard werken? In Houten is er van alles te vinden op het gebied van lunchrooms, maar ook voor diners. Zo zul je zeker genieten van je lunch of diner in restaurants als het Eetatelier en Gewoon Houten aan Het Rond, Plein 22 aan het Plein, De Engel in de Burgemeester Wallerweg, Délifrance aan Het Rond, en Bickel Beer in Duwboot. Wil je even genieten van je rust? Maak dan een heerlijke wandeling in parken als het Imkerspark en Kooikerspark. Op vrijdagmiddag is het in alle kroegjes en cafés in het centrum gezellig druk, en in de zomer doordeweeks wordt er overal genoten van een drankje op een terras in de zon. De verschillende jaarlijks terugkerende evenementen maken het plaatje compleet. Olympia heeft voor jou de beste vacatures op een rijtje gezet bij verschillende topwerkgevers in zowel grote als kleine bedrijven. Een geschikte vacature in Houten is dus ook voor jou zo gevonden! Of je nu graag met je handen werkt, een veelzijdige functie wilt bekleden of juist meer van leiding geven houdt; bij Olympia vind je een veelzijdig aanbod. Bekijk dus nu onze openstaande vacatures.