1241 Resultaten

Je zoekt alle vacatures gefilterd op: Oss

Verfijn zoekresultaten op:


Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!
Oss, strategisch gelegen tussen Nijmegen en ’s-Hertogenbosch in de provincie Noord-Brabant, heeft tal van vacatures voor jou! Met haar regionale rol als werk-, woon-, en winkelstad is Oss zeer geliefd bij inwoners en omwonenden, en ook natuurliefhebbers kunnen hun hart hier ophalen want de stad wordt omringd door prachtige bossen en andere landschappen. De verschi
llende bedrijfssectoren zorgen voor veel vacatures in Oss. Met name in de logistiek, productie, moderne technologie, automatisering en zakelijke dienstverlening, maar ook de farmaceutische sector doet het goed met de ontwikkeling van medicijnen en gespecialiseerde groothandels op het gebied van medische hulpmiddelen en operatie-instrumenten. De dienstverlening heeft in Oss tevens grote sprongen gemaakt en met de verscheidene bedrijventerreinen zijn er heel wat banen beschikbaar. Alle bedrijvigheid heeft ervoor gezorgd dat Oss ook internationaal op de kaart is gezet en dat zorgt voor alleen maar meer bloei. In de binnenstad zijn verschillende winkelcentra te vinden waar shopliefhebbers zich helemaal kunnen uitleven en twee keer in de week wordt er markt gehouden voor leuke koopjes en heerlijke etenswaar. In het noorden Grenst Oss aan het schitterende Maas- en rivierenlandschap met prachtige polders, maar in het zuiden kunnen weelderige bossen gevonden worden, waardoor een gevarieerd landschap het resultaat is voor wandelingen, fietstochten, paardrijdtochten, vaartochten en skeelermogelijkheden. Oss leent zich uitstekend voor werken en wonen.

Van en naar je werkplek in Oss

Oss is zowel met het openbaar vervoer als per auto perfect bereikbaar. Vanuit Den Bosch rijd je over de A59 vanuit de zuidkant Oss in en vanuit Arnhem en Eindhoven kan de A50 gevolgd worden. Voor de omringende dorpen kan de stad via N-wegen worden bereikt. Oss is in het bezit van twee treinstations, Station Oss en Station Oss West, die gelegen zijn aan de verbinding Tilburg – Nijmegen. Ook rijden er intercity’s tussen Zwolle en Roosendaal en ook deze treinen stoppen in Oss. Moet je vanuit het station nog een stukje? Dan kun je met één van de stad- of streekbussen gaan die de hele dag rijden. Gezond fietsen is in de stad ook mogelijk en sommige straten zijn zelfs als ‘fietsstraat’ ingericht, waarbij de auto ondergeschikt is aan de fiets.

Oss buiten werktijd

Ontbijt, lunch of diner; in Oss is er volop keuze beschikbaar en komt de hele wereld samen op culinair gebied. Of je nu zin hebt in een Italiaanse pasta, Turkse maaltijd of een Hollandse stamppot, hier kan het allemaal. Cordial aan de Oostwal, Athiste Mahal in de Hooghuisstraat, De Rooij Peper in de Peperstraat, Buitengewoon in de Kerkstraat, De Amsteleindse Hoeve in de Amsteleindstraat, Espresso enzo in de Molenstraat, en Voorafentoe aan de Galerij zijn nog maar een tipje van de sluier. Keuze genoeg dus! Een goed biertje, speciale wijn of een heerlijke whisky kun je onder andere drinken in Stadscafé De Ontmoeting, De Wereld of Grand Café Brasserie La Colline, maar natuurlijk zijn er nog veel meer goede cafés voor een vrijdagmiddagborrel! In Oss is het heerlijk toeven en ben je toe aan wat rust, dan bieden de diverse fietsroutes, mooie wandelpaden en prachtige vergezichten in de natuurrijke omgeving uitkomst. Dat is.. Oss! Bij Olympia vind je de meest aantrekkelijke vacatures bij tal van topwerkgevers in zowel grote als kleine bedrijven. Ook voor jou is een vacature in Oss dus zo gevonden! Of je nu op zoek bent naar een leidinggevende functie, doorgroeimogelijkheden belangrijk vindt, of graag wilt leren van topbedrijven, Olympia heeft het. Bekijk dus nu de openstaande vacatures of kom langs bij onze Olympia Uitzendbureau vestiging in Oss.