Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!
Ben jij op zoek naar een vacature in Leeuwarden? Deze stad, gelegen in het noorden van Nederland, is zeer divers. Dit maakt Leeuwarden tot de ideale stad om te wonen en werken. Vooral de financiële en zakelijke dienstverlening, non-profitsector en de overheid bieden heel wat werkgelegenheid in de Friese hoofdstad, maar natuurlijk is er in andere sectoren oo
k genoeg te vinden. ‘Kijk, dat is ’t mooie van Leeuwarden’ is de slogan van de gemeente, en mooi is er dan ook genoeg in de stad. Neem bijvoorbeeld de meer dan 100 rijksmonumenten die de stad herbergt, de beschermde stadsgezichten zoals de binnenstad met haar karakteristieke singels en de contrasten tussen oude architectuur zoals de Oldehove en de Waag ten opzichte van de moderne gebouwen als de Averotoren en het business center Crystalic. De stadsparken als de Prinsentuin en het Rengerspark geven Leeuwarden het groene karakter. Tel daar het gevarieerde winkelaanbod, de gezellige pleintjes, sfeervolle eet- en drinkgelegenheden en de interessante musea bij op en je begrijpt waarom er zo veel liefhebbers van Leeuwarden zijn. Met drie grote industrieterreinen en tal van hoofd- en regiokantoren van grote dienstverlenende bedrijven is er in Leeuwarden een grote variatie aan functies te vinden. Ook de WTC Expo Leeuwarden geniet zowel nationale als internationale bekendheid en wordt gebruikt voor publieksbeurzen, seminars, concerten, congressen en tal van andere activiteiten. In Leeuwarden is van alles te beleven!

Van en naar je werkplek in Leeuwarden

Omdat Leeuwarden een belangrijke stad is voor Friesland is de bereikbaarheid vanzelfsprekend goed geregeld. Met de auto rijd je vanuit Harlingen en Amsterdam via de A31 eenvoudig naar de stad toe en ook vanuit Heerenveen en Zwolle is eeuwarden via de A32 uitstekend toegankelijk. De N31 biedt mogelijkheden voor reizigers vanuit Drachten en Emmen, en van of naar Groningen rijd je over de N355 in slechts 40 minuten. Met de trein kun je in alle delen van de stad uitstappen door gebruik te maken van de stations Station Leeuwarden, Station Achter de Hoven en Station Camminghaburen. Lijnbussen en streekbussen van Arriva vertrekken vanuit het overdekt busstation en rijden door iedere wijk in Leeuwarden en omgeving.

Leeuwarden buiten werktijd

Vanwege het grote aantal horecagelegenheden in Leeuwarden, is het iedere dag weer kiezen tussen de verschillende lunchrooms. Zo zijn er het Broodhuys in Nieuwestad, Bagels & Beans in Kelders, Grand café restaurant De Koperen Tuin aan de Prinsentuin en De Walrus op het Gouverneursplein, maar dit is nog maar een kleine greep uit het totale aanbod. De terrassen op de pleintjes geven Leeuwarden een gezellige sfeer. Ook de vrijdagmiddagborrel kan op tal van plaatsen genuttigd worden waarvan veel kroegen in de Doelesteeg rond het Ruiterskwartier, bij het Gouverneursplein en aan de Nieuwestad gevestigd zijn. Evenementen als de bloemenmarkt, Dancetour, het Fries Straatfestival, Noorderlicht en het Media Art Festival maken het geheel af. Bij Olympia vind je een grote variatie aan functies zodat een passende vacature in Leeuwarden zo gevonden is. Wij bieden banen aan bij topwerkgevers die op hun beurt weer zoeken naar gepassioneerde en enthousiaste medewerkers. Wil jij in Leeuwarden aan de slag gaan? Bekijk dan nu onze openstaande vacatures of kom langs bij onze Olympia Uitzendbureau vestiging in Leeuwarden.