Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!
Wil jij een geschikte vacature in Bergen op Zoom vervullen? De in Noord-Brabant gelegen stad heeft veel te bieden op zowel werk- als woongebied. In vrijwel iedere sector is voldoende werk te krijgen en de stad zelf is prachtig om te zien. Mooie oude stadspanden verrijken de straten, tal van monumenten kunnen bewonderd worden, de Grote Markt straalt één en al gezelligheid uit, en het laatgotische stadspaleis, het Markiezenhof is prachtig om te zien en dient tegenwoordig als middelpunt van verschillende tentoonstellingen en evenementen. Van oudsher is de stad vooral bekend geworden als zijnde handelsstad en gelegen aan het water vormde de visserij vroeger een belangrijke bron van inkomsten. Tegenwoordig is de handel nog steeds goed terug te vinden in onder andere de verschillende braderieën en rommelmarkten waaronder de Snuffelmarkt in de Stoelemat, Braderie De Bergse Plaat en De Krabbenfoor, en ook het winkelaanbod is er zeer divers. De Grote Markt vormt het middelpunt van de stad met haar sfeervolle terrasjes, en deelt de stad op in de twee winkelgebieden Het Paradegebied en Het Vierkantje. Lekker rondwandelen, genieten van de mooie gebouwen, uitgebreid shoppen en daarna bijkomen op een terrasje; Bergen op Zoom is voor dit alles zeer geschikt. Werken in Bergen op Zoom betekent werken in de typisch Brabantse sfeer wat gezelligheid inhoudt, maar ook gedrevenheid.

Van en naar je werkplek in Bergen op Zoom

Mocht je Bergen op Zoom met de auto willen bezoeken en verlaten dan kan er gebruik worden gemaakt van de gedeeltelijke randweg die het oosten van de stad bestrijkt. De A4 vormt deze randweg vanuit het noorden en zuiden en vanuit het oosten sluit de A58 vanuit Tilburg, Breda en Roosendaal op de A4 aan. Verder kunnen er ook N-wegen richting Bergen op Zoom genomen worden vanuit dorpen en steden in de omgeving. Reis je liever met het openbaar vervoer? Ook dat is in en rondom de stad goed geregeld! Vanaf treinstation Bergen op Zoom gaan rechtstreekse treinen naar Amsterdam en Vlissingen, maar ook bijvoorbeeld Den Haag Centraal en Roosendaal zijn vanaf Station Bergen op Zoom gemakkelijk te bereiken. Mocht je vanuit het station nog een stukje moeten reizen dan staan er bussen klaar die je naar de plek van bestemming brengen.

Bergen op Zoom buiten werktijd

Voor heerlijke gerechten, leuke restaurantjes, ontspannen terrasjes, mooie stadsparken en onvergetelijke evenementen ben je in het mooie Bergen op Zoom op de goede plek! Of je nu gaat voor een snelle lunch tussen de bedrijven door, ontspannen wilt eten met vrienden, of een locatie zoekt voor een zakendiner, je zult hier met gemak de juiste gelegenheid vinden. Zo zijn er Restaurant Le Bouleau op de Bemmelenberg, Bistro Poncin in de Steenbergsestraat, Restaurant La Pucelle in de Hofstraat, Grandcafé Den Hollandsche Tuijn in de Huijbergsestraat en ’t Strandhuys aan de Boulevard, maar dit is nog maar een kleine greep uit het grote assortiment. Ben je een natuurliefhebber en kom jij het beste tot rust tijdens een wandeling? Laat je dan verrassen door het Anton van Duinkerkenpark, het Seringenpark of het Beatrixbos. Ben je meer een gezelligheidsdier en houd je ook wel van een evenement op zijn tijd? Dan bieden de sfeervolle Bourgondische Krabbefoor, De Zoomerspelen, Jazzweekend, ProefMei en Festival of Lessons & Carols uitkomst. Bergen op Zoom is de perfecte woon- en werkstad! Bij Olympia vind je de meest aantrekkelijke vacatures bij tal van topwerkgevers in zowel grote als kleine bedrijven. Ook voor jou is een vacature in Bergen op Zoom dus zo gevonden! Of je nu op zoek bent naar een leidinggevende functie, doorgroeimogelijkheden belangrijk vindt, of graag wilt leren van topbedrijven, Olympia heeft het. Bekijk dus nu de openstaande vacatures of kom langs bij onze Olympia Uitzendbureau vestiging in Bergen op Zoom. Ben jij op zoek naar een vacature in Bergen op Zoom of in de omgeving van Gemeente Bergen op Zoom? Of je nou parttime, fulltime of tijdelijk aan de slag wil, bij Olympia vind je een groot aantal vacatures bij de beste werkgevers in Noord-Brabant. Wij vinden de baan die bij jou past!

Olympia Vestiging

Bekijk direct onze openstaande vacatures online of kom langs bij onze Olympia Uitzendbureau vestiging in Bergen op Zoom.