754 Resultaten

Je zoekt alle vacatures gefilterd op: Boxmeer

Verfijn zoekresultaten op:


Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!
Boxmeer ligt in het oosten van de provincie Noord-Brabant en telt zo'n 14.000 inwoners. De plaats is waarschijnlijk in de Romeinse tijd ontstaan, omdat er in de omgeving een belangrijke weg lag die de verbinding was tussen Maastricht en Nijmegen. Op het gebied van hedendaagse bedrijvigheid is de plaats voor de regio van groot belang. Dat komt onder andere omdat er
een aantal grote ondernemingen zijn gevestigd, die voor flink wat werkgelegenheid zorgen. Wie de vacatures in Boxmeer geregeld doorneemt, treft daartussen onder andere banen aan bij de machinefabrieken van Stork of bij de farmaceutische onderneming Intervet.

Van en naar je werk in Boxmeer

Ten noordwesten van Boxmeer ontmoeten de A73 en de A77 elkaar. Op beide autosnelwegen heeft de plaats een eigen op- en afrit. Daarnaast zijn de N272 en de N621 belangrijke verkeersaders voor Boxmeer. Deze provinciale wegen zorgen voor de afhandeling van verkeersstromen van en naar respectievelijk Beek en Donk en Oeffelt. Heeft een van de vacatures in Boxmeer je er een baan opgeleverd en ben je in het bezit van een eigen auto, dan kun je gerust stellen dat de bereikbaarheid van je werkplek erg eenvoudig is. Maak je echter vooral geen zorgen als je afhankelijk bent van het openbaar vervoer om van en naar je werk in Boxmeer te kunnen reizen. Wat dat betreft kun je zowel van de trein als van de bus gebruik maken. Op het plaatselijke station stoppen de Sprinters die rijden op de trajecten Tilburg Universiteit-Eindhoven en 's-Hertogenbosch-Deurne. Met betrekking tot het lokale busvervoer zijn er directe verbindingen met de plaatsen 's-Hertogenbosch, Cuijk, Venray, Grave, Liempde, Schijndel, Sint-Oedenrode, Sint-Michielsgestel, Oirschot en Siebengewald.

Boxmeer buiten werktijd

Omdat Boxmeer lange tijd een katholieke enclave was in een protestants landschap, tref je in de plaats flink wat historische kloosters en kerken aan die aan die tijd herinneren. Als je meer over de plaatselijke geschiedenis te weten wilt komen, kun je daarvoor terecht in de twee musea die in Kasteel Boxmeer te vinden zijn. Hou je van wandelen en fietsen in de natuur, dan kom je volledig aan je trekken in natuurgebied Brestbosch. Het lokale carnaval is vanzelfsprekend het jaarlijkse feest der feesten. Tijdens deze dolle dagen wordt op carnavalsmaandag de eeuwenoude plaatselijke traditie van het Metworstrennen in stand gehouden.