Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!
Een vacature in Assen vervullen betekent werken in één van de snelst groeiende steden van Nederland. Als hoofdstad van de provincie Drenthe heeft Assen alles te bieden op woon- en werkgebied. Met historische gebouwen als het voormalige Provinciehuis - wat nu het Drents museum is -, de Abdijkerk, beschermd stadsgezicht Brink, tal van recreatiemogelijkheden, een groot winkelaanbod met warenhuizen, bijouterieën, unieke cadeaushops en gezellige terrassen is het prima verblijven in Assen. Evenementen als de Drentse Vlooienmarkt en HorecaEvenTT die gedurende het jaar in de TT Hall gehouden worden, trekken vele mensen vanuit heel Nederland, maar ook de stad zelf wordt graag bezocht. In het centrum van Assen is de tuin van Landgoed Overcingel gelegen die zich uitermate goed leent voor ontspannen wandelingen, maar ook het Asserbos, dat bekend staat als één van de oudste bossen van Nederland is een fantastische bestemming voor een vrije zondag. En dan is er nog Recreatiegebied Baggelhuizen. Hier zijn ruiterpaden, fietspaden en wandelpaden te vinden, maar je kunt er ook zwemmen in de zwemplas, surfen op de surfplas, zonnen op de strandjes en vissen in de forellenvijver. Als zuidelijke toegangspoort tot Groningen en met verschillende bedrijventerreinen is Assen de stad die aantrekkelijk is voor ondernemers, maar ook in de zorg en in het toerisme zijn voldoende banen te vinden.

Van en naar je werkplek in Assen

Fietsen, autorijden, wandelen, met de trein, of met de bus; in Assen is het allemaal mogelijk. Gelegen aan de spoorlijn Groningen-Zwolle kan de stad snel worden bereikt, maar ook de streek- en stadbussen bieden goede mogelijkheden. Hiermee kunnen de omringende dorpen en steden gemakkelijk bezocht worden, maar wordt verplaatsen in de stad zelf ook eenvoudig. Fietspaden zijn overal te vinden en worden goed onderhouden met bewegwijzering, openbare verlichting en veel voorrangsmogelijkheden. Ga je liever met de auto? Ook dat is geen enkel probleem. Vanuit de richting Veendam is de stad via de N33 te bereiken, de A28 kan vanuit Groningen en Zwolle genomen worden, de N376 biedt toegang tot de richting Rolde en vanuit en naar Smilde is er de N371.

Assen buiten werktijd

De cafés en restaurants zijn in Assen goed vertegenwoordigd en dat betekent volop lunch- en dinermogelijkheden met vrienden, collega’s of zakenrelaties. In het centrum van Assen zijn onder andere restaurant Poort van Assen in de Weierspoort, Brasserie De Kroon in Brink, Lunchroom Smaeck Assen op het Koopmansplein en Tastoe op de Markt te vinden, maar ook in de omgeving zijn er opties genoeg. Op vrijdagmiddag, maar ook op doordeweekse avonden en in het weekend worden de kroegen en cafés in het centrum drukbezocht voor een borrel en de gezelligheid is dan overal te vinden. De verschillende jaarlijks terugkerende evenementen, de binnenstad met haar uitgebreide aanbod aan winkels, en de rijke natuur die Assen herbergt, bieden de ultieme ontspanning. Niet voor niets wonen en werken de mensen graag in dit mooie stukje Nederland. Bij Olympia vind je de meest aantrekkelijke vacatures bij tal van topwerkgevers in zowel grote als kleine bedrijven. Ook voor jou is een vacature in Assen dus zo gevonden! Of je nu op zoek bent naar een leidinggevende functie, doorgroeimogelijkheden belangrijk vindt, of graag wilt leren van topbedrijven, Olympia heeft het. Bekijk dus nu de openstaande vacatures of kom langs bij onze Olympia Uitzendbureau vestiging in Assen!