582 Resultaten

Je zoekt alle vacatures gefilterd op: Rijswijk

Verfijn zoekresultaten op:


Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!
Ben je op zoek naar een vacature? Rijswijk zou weleens de plek kunnen zijn waar je die vindt. Rijswijk heeft maar liefst ruim 3000 bedrijven die 30.000 arbeidsplaatsen bieden. Het aantal inwoners is 47.000, dus Rijswijk is een populaire locatie voor bedrijven. Rijswijk is een gemeente waar veel overheidsorganisaties zijn gevestigd maar ook zijn er ondernemingen ge
vestigd op de bedrijventerreinen Plaspoelpolder, Hoornwijck, Broekpolder en Rijswijk Zuid. Om te wonen en te recreëren heeft Rijswijk ook veel te bieden. Op het gebied van huisvesting komt er o.a. een hele wijk bij: RijswijkBuiten, waarmee de gemeente de huisvesting nog beter wil laten aansluiten op de vraag. Het beeld van Rijswijk als plek met veel hoge kantoorgebouwen klopt wel maar Rijswijk kent ook veel groen en landelijk gebied en er is een cultuurhistorische Landgoederenzone. Als je van cultuur houdt kun je ook goed terecht in Rijswijk. Je kunt naar het theater in de Schouwburg, naar een concert of naar musea en exposities, bijvoorbeeld in het Rijswijks Museum. Ook is er een Sterrenwacht.

Van en naar je werkplek in Rijswijk

Rijswijk is uitstekend bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Rijswijk ligt aan de A4 en bij de A12 en is dus zowel vanuit het Noorden/Zuiden als vanuit het Oosten/Westen uitstekend te bereiken. Ook via het spoor is de bereikbaarheid uitstekend. Rijswijk heeft een NS station.

Rijswijk buiten werktijd

Behalve de eerder genoemde culturele uitstapjes en bezienswaardigheden heeft Rijswijk ook genoeg te bieden om even lekker te ontspannen met een hapje en een drankje. Kies uit horecagelegenheden als Broodje du Chef, Meijer’s lunchroom of Anders en Meer. Ook kun je gaan winkelen in winkelcentrum In de Bogaard. Heb je meer zin in de grote stad? Je zit zó in het centrum van Den Haag met al zijn restaurants en café's. Olympia heeft beslist ook voor jou de leukste vacatures in Rijswijk, bij diverse topwerkgevers. Die werkgevers zijn op zoek naar enthousiaste, leergierige medewerkers voor diverse interessante functies. Zoek jij vacatures Rijswijk? Kijk dan eens naar de openstaande vacatures of kom eens bij ons langs bij een van de vestigingen van Olympia Uitzendbureau.

Olympia Vestiging

Bekijk direct onze openstaande vacatures online of kom langs bij onze Olympia Uitzendbureau vestiging in Rijswijk.