158 Resultaten

Je zoekt alle vacatures gefilterd op: Veendam


Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!
Misschien is een vacature Veendam wel iets voor jou! Gelegen in de provincie Groningen wordt Veendam ook wel Parkstad genoemd. Oosterdiep en Tusschendiepen zijn twee omgevingen die als beschermd dorpsgezicht zijn aangemerkt en hier kun je dan ook genieten van een prachtige cultuurhistorie. Daarnaast zijn er tal van bezienswaardigheden en rijksmonumenten te
bezichtigen, brengen de verschillende fietsroutes je naar de mooiste plekjes, kan er genoten worden van Recreatiepark Borgerswold, zorgt Zwembad Tropiqua voor heel wat waterplezier, en zijn er interessante musea te ontdekken. Op het Museumplein en in het centrum worden weekmarkten gehouden, en ook voor een middagje shoppen ben je in Veendam op de goede plek. Een gevarieerd winkelaanbod verrijkt de stad met grote merken, maar ook knusse winkeltjes, en tussen het winkelen door kun je heerlijk genieten van het zonnetje op een terras of een lekker drankje in een café. Veendam is centraal gelegen tussen de Drentse bossen en de Waddenzee en staat dan ook, mede door haar Veenkoloniale verleden, bekend om haar schoonheid. Daarnaast kenmerkt de stad zich echter ook door een sterke economische positie. Met diverse bedrijventerreinen waar functies in alle gebieden mogelijk zijn en zowel nationale als internationale bedrijven zich hebben gevestigd, is er heel wat werkgelegenheid, en ook de goede bereikbaarheid, cultuur, uitstraling, infrastructuur en ruimte dragen hier aan bij.

Van en naar je werkplek in Veendam

Of je nu graag met de auto reist of per trein of bus; van en naar Veendam is de bereikbaarheid goed geregeld. Met treinstation Station Veendam die je via Zuidbroek naar Groningen brengt van waaruit je verder kunt reizen in alle richtingen, en de bussen die voor je klaar staan om je naar de plek van bestemming te brengen, is het openbaar vervoer goed vertegenwoordigd. Ga je liever met de auto? Dan kun je gebruik maken van de verschillende N-wegen die Veendam met haar omgeving verbindt. De N33 brengt je vanuit Veendam naar de A7 richting Duitsland, Groningen, Drachten, Hoorn en Zaandam, maar ook naar de A28 richting Groningen, Assen, Hoogeveen, Zwolle, Amersfoort en Utrecht. Tenslotte beschikt Veendam ook nog over een zweefvliegveld dat de naam NNZC draagt.

Veendam buiten werktijd

Eten, drinken en ontspannen; in Veendam is het allemaal mogelijk. Natuurlijk bieden de Drentse bossen en de Waddenzee ontspanning genoeg, maar ook in de stad zelf zijn er volop mogelijkheden met haar vele activiteiten, voorzieningen en evenementen als de Veendammer Muzieknacht, Toeterrit, Bloemetjesmarkt, Zomerfair, Turfdagen, Pruiverij, Uitmarkt, en Open Monumentendag. Na een drukke werkochtend gezellig lunchen met collega’s? Ga dan voor lunchrooms als Croissanterie Kielman in de Kerkstraat, eet- en muziekcafé Prins Hendrik aan het Prins Hendrikplein, of Coffee Club aan de Veenlustpassage. Voor degenen die geen tijd hebben voor een uitgebreide lunch bieden broodjeszaken als Bakker Bart aan de Winkler Prins Passage, en Ernst Puik in de Van Beresteijnstraat uitkomst, en voor een heerlijk diner ga je naar Brasserie de Bank in Beneden Oosterdiep, restaurant Tropiqua aan de Jan Salwaweg, of Golden Dynasty in Beneden Oosterdiep. Bij Olympia vind je de meest aantrekkelijke vacatures bij tal van topwerkgevers in zowel grote als kleine bedrijven. Ook voor jou is een vacature in Veendam dus zo gevonden! Of je nu op zoek bent naar een leidinggevende functie, doorgroeimogelijkheden belangrijk vindt, of graag wilt leren van topbedrijven, Olympia heeft het. Bekijk dus nu de openstaande vacatures of kom langs bij onze Olympia Uitzendbureau vestiging in Veendam.