399 Resultaten

Je zoekt alle vacatures gefilterd op: Ermelo

Verfijn zoekresultaten op:


Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!
Het in de provincie Gelderland gelegen Ermelo, bestond in het verleden enige tijd uit twee afzonderlijke plaatsen: Oud-Ermelo en Nieuw-Ermelo. Nieuw-Ermelo ontstond nadat in 1882 zo'n twee kilometer buiten het oude Ermelo een treinstation werd gebouwd. In aansluiting daarop gingen er ook steeds meer mensen in de omgeving van het station wonen. Rond 1920 groeiden de twee woonkernen aan elkaar zodat weer één gezamenlijk Ermelo gevormd kon worden. In het buitengebied van de plaats heeft het Nederlandse leger al vele jaren oefenterreinen, wat indirect bijdraagt aan de lokale economie van het dorp. Ermelo beschikt daarnaast over drie bedrijventerreinen: Veldzicht, Veldzicht-Noord en Kerkdennen. Hier zijn onder andere garages, bouwbedrijven en dienstverleners gevestigd die vooral een regionale functie vervullen. Vanwege haar ligging op de Veluwe heeft het dorp inmiddels een sterk toeristisch karakter gekregen Kortom, als je de vacatures in Ermelo doorneemt kan het banenaanbod dus erg divers zijn.

Van en naar je werkplek in Ermelo

Ben je in het bezit van eigen vervoer om daarmee naar je nieuwe Ermelose werkplek te rijden, dan hoef je je eigenlijk geen zorgen te maken over een eventuele lastige bereikbaarheid. Het dorp wordt namelijk doorsneden door de N303. Deze provinciale weg is de verbinding tussen Barneveld en de aansluiting met de A28 bij Harderwijk. Maar ook als je niet in het bezit bent van een eigen auto en afhankelijk van het openbaar vervoer is Ermelo prima bereikbaar. Zoals al eerder gemeld beschikt het dorp over een eigen station waar de treinen stoppen die op het traject Zwolle-Utrecht Centraal rijden. Natuurlijk kun je ook van de bus gebruik maken als één van de vacatures in Ermelo je werk heeft opgeleverd. Wat dat betreft zijn er rechtstreekse reismogelijkheden van en naar Amersfoort, Harderwijk, Barneveld, Garderen en Nunspeet.

Ermelo buiten werktijd

Met de Veluwe naast de deur zijn er uiteraard volop mogelijkheden voor buitenrecreatie. Wie in plaats van wandelen en fietsen liever aan watersport doet, of tijdens een zomerse dag lekker wil zonnen, kan daarvoor terecht op het enkele kilometers westelijk van Ermelo gelegen Strand Horst. In het verlengde van dit strand is tevens een speciaal Paintball Strand aangelegd. Verblijf je in je vrije tijd liever binnen, dan kun je in Ermelo onder andere recreëren in Sportcentrum Calluna of een bezoekje brengen aan Burg Bieren, de kleinste bierbrouwerij van Nederland.