200 Resultaten

Je zoekt alle vacatures gefilterd op: Coevorden

Verfijn zoekresultaten op:


Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!
Coevorden is een 14.000 inwoners tellend stadje in de provincie Drenthe. De gelijknamige gemeente grenst aan Duitsland. Uit oude documenten is gebleken dat er al ruim 1.000 jaar mensen in en om Coevorden wonen. De plaats kent dan ook een rijke geschiedenis. Ondanks het bescheiden inwonersaantal zijn er toch regelmatig tal van leuke vacatures in Coevorden
te vinden. Het is namelijk een plek waar volop bedrijvigheid heerst. In de volledige gemeente zijn 10 bedrijventerreinen te vinden waarvan 5 in de plaats Coevorden zelf liggen. Meest in het oog springend is in dat geval het grensoverschrijdende Europark waar met name grote industriële en logistieke bedrijven zich hebben gevestigd. Ook op het gebied van toerisme biedt Coevorden steeds meer werkgelegenheid. Een sector die de komende jaren overigens nadrukkelijk wordt gestimuleerd door de gemeente.

Van en naar je werkplek in Coevorden

Als je met je auto naar je werk in Coevorden gaat is de kans groot dat je de plaats bereikt via de A37/E233. Daarnaast ligt Coevorden onder andere aan de N34 tussen Harden berg en De Punt en de N381 tussen Drachten en Emmen. De gemeente Coevorden telt twee treinstations op het traject Zwolle-Emmen. Eén station bevindt zich in het dorp Dalen en één in Coevorden zelf. Het laatstgenoemde station wordt aangedaan door de sneltrein, terwijl passagiers die via Dalen reizen in eerste instantie alleen gebruik kunnen maken van de stoptrein. Coevorden is ook per bus bereikbaar. Er zijn wat dat betreft verbindingen van en naar Emmen, Zwolle en Hoogeveen.

Coevorden buiten werktijd

Wanneer één van de vacatures in Coevorden leidt tot een baan, zou je dat bijvoorbeeld met het hele gezin kunnen gaan vieren bij Kabouter Plop. De gemeente beschikt namelijk over een eigen Plopsa Indoor themapark. Hou je in plaats van pretparkenvertier meer van rust en ruimte dan heeft de omgeving ook meer dan voldoende te bieden. Omdat Coevorden al heel lang bestaat zijn er tal van historische gebouwen te bekijken. Daarnaast staat de plaats bekend als Ganzenstad wat nog eens extra onder de aandacht wordt gebracht tijdens de jaarlijkse Ganzenmarkt die op de tweede maandag van de maand november wordt gehouden.