881 Resultaten

Je zoekt alle vacatures gefilterd op: Sassenheim

Verfijn zoekresultaten op:


Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!
Ben jij op zoek naar een vacature in Sassenheim? Gelegen in het noorden van de provincie Zuid-Holland vormt Sassenheim een heerlijke woon- en werklocatie. De plaats is ontstaan op een oude strandwal tussen Haarlem en Leiden in. Er zijn prachtige villa’s uit het begin van de twintigste eeuw te vinden en door haar rijke geschiedenis is Sassenheim tegenwoordig
in het bezit van prachtige bezienswaardigheden. De bekendste bezienswaardigheid van Sassenheim wordt gevormd door de ruïne van Teylingen. De gezellige plaats en haar omgeving bieden heel wat werkgelegenheid waarbij vooral op het gebied van industrie van alles te vinden is. De drie bedrijventerreinen Sassenheim-Zuid, Jagtlustkade en Industriekade bieden verschillende functies aan en de vestiging van AkzoNobel zorgt ook voor heel wat banen. Sassenheim zelf heeft mooie kerken in haar bezit, leuke winkelstraten en gezellige horecagelegenheden. In de omgeving zijn prachtige fietstochten te maken en je bent binnen enkele minuten aan de kust. Voor ontspanning, wonen en werken ben je in Sassenheim dus op de goede plek!

Van en naar je werkplek in Sassenheim

Sassenheim is met zowel de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar. Het dorp heeft sinds 2011 een treinstation met treinen tussen Leiden Centraal en Almere Oostvaarders, maar ook tussen Utrecht Centraal en Den Haag Centraal. Met haar grote parkeerplaats, overdekte fietsenstallingen en fietskluizen is station Sassenheim in het bezit van alle moderne gemakken. Daarnaast vertrekken er ook bussen vanaf station Sassenheim. Voor degenen die liever zelf rijden is er de A44 die vanuit het zuiden van Sassenheim aansluit op de A4 richting Amsterdam en Leiden. Via de verschillende provinciale wegen zijn de omringende dorpen als Noordwijk, Katwijk, Lisse en Hillegom uitstekend te bereiken.

Sassenheim buiten werktijd

Even lekker uitwaaien op het strand tijdens een strandwandeling, gezellig wat drinken met collega’s na het werk, of een zakenlunch organiseren? Sassenheim heeft tal van mogelijkheden op het gebied van eten, drinken en ontspanning. In Brasserie Hemels aan het Voorhavenkwartier, Eetcafé de Voogd in de Hoofdstraat en Moeders Eethuis aan de Oude Haven kun je bijvoorbeeld voortreffelijk lunchen met zowel collega’s als zakenrelaties. Voor een gezellig diner zit je goed bij onder andere Shafey’s in de Hoofdstraat, De Beleving in de Heereweg, Peking in de Parklaan, Visrestaurant Sild aan de Oude Haven en De Dikke Mik in de Kastanjelaan. Ontspannen kan natuurlijk uitermate goed tijdens een wandeling door de duinen of over het strand dat een paar kilometer van Sassenheim vandaan ligt. In de omgeving van het dorp vind je mooie fietsroutes en in het dorp zelf worden gedurende het jaar leuke evenementen georganiseerd. Dit alles maakt van Sassenheim een leuke woon- en werkplek. Een passende vacature in Sassenheim is bij Olympia zo gevonden. Tal van topwerkgevers verrijken ons bestand en zoeken gemotiveerde en spontane medewerkers. Denk jij dat een baan in het mooie Sassenheim echt iets is voor jou? Bekijk dan nu onze openstaande vacatures.