Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!
Werken in de gezellige provincie Noord-Brabant in een economisch goedlopende stad? Dan is een vacature in Waalwijk vervullen iets voor jou! Vanwege haar ligging vlakbij Tilburg, ’s-Hertogenbosch en natuurgebied De Loonse en Drunense Duinen, vormt Waalwijk een goede uitvalsbasis voor wonen, maar ook op werkgebied hebben Waalwijk en haar omgeving van alles te
bieden. Of je nu op zoek bent naar werk in de commerciële dienstverlening, zakelijke dienstverlening, horeca, of een administratieve baan wilt vervullen; in en rondom Waalwijk is er van alles mogelijk! Naast de vele mogelijkheden voor het vervullen van een functie is de stad zelf in het bezit van heel wat bezienswaardigheden, faciliteiten en een gezellige sfeer, waardoor het er heerlijk verblijven is. Met haar prachtige gebouwen als de Sint-Janskerk, het gemeentehuis van Waalwijk, de Kerk aan de Haven, en tal van monumenten is het altijd weer een plezier om, slenterend door de stad, om je heen te kijken en met onder andere winkelcentrum Els kan er uitstekend aan shoppen worden gedaan. De sfeervolle terrasjes en restaurants zorgen voor mogelijkheden tot ontspannen en genieten. Waalwijk is een heerlijke woon- en werkstad.

Van en naar je werkplek in Waalwijk

Vanwege de A59 die dwars door Waalwijk loopt is de stad per auto vanuit onder andere Oss, Den Bosch en Breda goed bereikbaar. De A59 sluit vervolgens aan op andere grote snelwegen wat de bereikbaarheid vergroot. Natuurlijk zijn er ook N-wegen die Waalwijk met haar omgeving verbinden. Ga je liever met het openbaar vervoer? Ook dat is geen enkel probleem met de vele bussen die verzorgd worden door Veolia Transport en steden als Oosterhout, Waspik, Vlijmen, Drunen, Kaatsheuvel, Tilburg en ’s-Hertogenbosch aandoen. De stad zelf is niet in het bezit van een treinstation.

Waalwijk buiten werktijd

Even heerlijk ontspannen van je welverdiende rust met een broodje in je hand in de groene omgeving van Waalwijk. Of uitgebreid lunchen met collega’s in lunchrooms als De Cambreur aan De Els, Tante Pollewop in de Grotestraat, of Il Pranzo in de Kruisstraat. Ben je op zoek naar een goed restaurant voor een diner met vrienden en familie of misschien wel een zakenrelatie? Dan bieden restaurants als Eetcafé Kadinsky in de Grotestraat, Danthe aan De Els, Restaurant Hugo in de Hugo de Grootstraat, Dragon City aan Hoogeinde, en De Luwte aan Kloosterwerf uitkomst. Natuurlijk kan er in Waalwijk ook genoten worden van kunst en cultuur met bijvoorbeeld Theater De Leest waar prachtige voorstellingen worden opgevoerd, en jaarlijks terugkerende evenementen als wandeltocht De 80 van de Langstraat, de Nacht van het Levenslied, Modestad, SMAAK Waalwijk en Fashion Club. Of je nu op zoek bent naar een leidinggevende functie of juist je creativiteit wilt laten gelden; Olympia heeft met haar diverse aanbod aan banen ook geschikte functies voor jou! Wij hebben tal van topwerkgevers in ons bestand die op zoek zijn naar enthousiaste medewerkers voor hun openstaande vacature in Waalwijk. Bekijk dus nu snel ons aanbod of kom langs bij onze Olympia Uitzendbureau vestiging in Waalwijk.

Olympia Vestiging

Bekijk direct onze openstaande vacatures online of kom langs bij onze Olympia Uitzendbureau vestiging in Waalwijk.