529 Resultaten

Je zoekt alle vacatures gefilterd op: Uden

Verfijn zoekresultaten op:


Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!
Ben jij op zoek naar een baan in Noord-Brabant? Kijk dan eens naar een vacature in Uden! Uden is een middelgrote stad in het oosten van de provincie Noord-Brabant en vervulde vroeger een belangrijke marktfunctie. Tegenwoordig zijn er verschillende functies te bekleden met banen in allerlei sectoren. Natuurlijk worden er wekelijks nog steeds warenmarkten gehouden, maar ook in de industrie, op bedrijventerreinen als Goorkens, Hoogveld, Liessent en Vluchtoord, de zakelijke dienstverlening, gezondheidszorg, onderwijs en horeca, zijn interessante banen te vinden. Uden zelf kenmerkt zich door gezelligheid, veel recreatiemogelijkheden, een groot aanbod op het gebied van kunst en cultuur en vriendelijke mensen. Geniet van musea als het Museum voor Religieuze Kunst en de Pronkkamer, ga naar Theater Markant waar prachtige voorstellingen worden opgevoerd, voel de gezelligheid van poppodia De Pul, en beleef een bioscoopavond bij Take Ten. Houd je van shoppen? Ook dat is uiteraard mogelijk in het centrum waar een groot aantal winkels, van grote winkelketens tot kleine boetiekjes, op je wachten. Genoeg mogelijkheden voor ontspanning dus in het mooie Uden, maar er hangt ook nog eens een prettige werksfeer, waardoor het een heerlijke woon- en werkbestemming is.

Van en naar je werkplek in Uden

Met de mogelijkheden tot reizen met de bus en de auto en aansluitingen op dorpen en steden in de omgeving, kun je Uden vanuit iedere hoek gemakkelijk bereiken. De A50 beslaat het westen van de stad en kan vanuit onder andere Heteren, Ravenstein, Nistelrode, Veghel en Eindhoven bereikt worden, maar ook de verschillende N-wegen bieden uitkomst. Zij verbinden Uden met de dorpen en steden in de omgeving. Ga je liever met het openbaar vervoer? Dan rijden er verschillende bussen van en naar omliggende dorpen en steden en naar diverse treinstations vanaf waar dan verder kan worden gereisd per trein.

Uden buiten werktijd

Eten, drinken en ontspannen; in dit mooie stukje Brabant kan het allemaal. Even lekker lunchen met collega’s tussen de bedrijven door bij bijvoorbeeld Pure Uden aan de Promenade, Mickers aan de Galerij, Hello aan het Mondriaanplein, of de Beleefenis op het Brabantplein, of uitgebreid dineren met vrienden en familie bij restaurant Samen in de Prior van Milstraat, Brasserie de Conversatie in de Markstraat en ’t Raadhuis aan de Markt. Voor een gezellige vrijdagmiddagborrel ter afsluiting van de week bieden de cafés op de Markt volop mogelijkheden en wil je even tot rust komen? Geniet dan van de ligging van Uden op de Peelrandbreuk, waarvan een prachtig landschap het resultaat is. Tal van recreatiemogelijkheden en leuke jaarlijks terugkerende evenementen maken het plaatje compleet en geven Uden een gezellige uitstraling. Olympia heeft voor jou de beste en meest interessante vacatures op een rijtje gezet, zodat jouw perfecte baan snel en gemakkelijk gevonden is. Een vacature in Uden bij een topwerkgever? Wij hebben ze voor je! Bekijk dus snel de openstaande vacatures of kom langs bij onze Olympia Uitzendbureau vestiging in Uden.

Olympia Vestiging

Bekijk direct onze openstaande vacatures online of kom langs bij onze Olympia Uitzendbureau vestiging in Uden.