Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!
Gelegen in de provincie Drenthe ligt het mooie Emmen, dat ook wel bekend staat onder de naam ‘vlinderstad’. Ben jij op zoek naar een geschikte vacature? Emmen biedt tal van mogelijkheden! In 2008 werd de gemeente Emmen uitgeroepen tot beste vrijetijdsgemeente van Nederland en met attracties als Dierenpark Emmen, zwem- en golfslagbad Aquarena en openluchtmuseum Veenpark is dit niet zo gek. De toeristische sector zorgt daarom voor heel wat werkgelegenheid, maar ook de industrie is prominent aanwezig met maar liefst meer dan 1.000 hectare aan industrieterrein. Het belangrijkste bedrijventerrein draagt de naam Bargermeer en mag zichzelf het grootste bedrijventerrein van Noord-Nederland noemen, maar ook Businesspark Meerdijk, Waanderveld en bedrijventerrein Barger-Oosterveld zijn hier gevestigd. Daarnaast kent Emmen ook nog eens drie tuinbouwgebieden; Erica, Klazienaveen en Rundedal, die samen zo’n 300 hectare in beslag nemen. Dit alles zorgt voor heel wat variatie op het gebied van banen. Op het gebied van winkelen kenmerkt Emmen zich door een groot aanbod met de overdekte winkelcentra ‘De Vlinder’ en ‘De Weiert’. Naast dit moderne deel is er echter ook een historisch deel en juist deze combinatie maakt Emmen zo uniek.

Van en naar je werkplek in Emmen

Emmen is zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer goed bereikbaar. De twee treinstations; Station Emmen en Station Emmen Zuid bieden mogelijkheden om Emmen te bereiken en te verlaten via Nieuw-Amsterdam, Coevorden, Hardenberg, Ommen, Dalfsen en Zwolle. Met de auto rijd je naar Emmen via de N37 vanaf Hoogeveen en de verbinding met Groningen, Assen en Hardenberg loopt via de N34. Om de verkeersdoorstroming in de stad te bevorderen zijn er de Rondweg, Boermarkeweg, Hondsrugweg en Dordsestraat. De drie busdiensten Qbuzz, Arriva en Levelink regelen de bussen in en rondom de stad. Luchthaven Eelde ligt op ongeveer drie kwartier rijden van Emmen en zakelijke contacten kunnen worden ontvangen op vliegveld Hoogeveen die speciaal hiervoor is ingericht en op slechts 20 minuten van de stad gelegen is.

Emmen buiten werktijd

Even snel een broodje tijdens de lunchpauze of een uitgebreide zakenlunch; in de stad is voor iedere gelegenheid wel een geschikte lunchroom, goed restaurant of gezellig café te vinden. Zo is er Harry’s lunchroom in de Hoofdstraat, Heren De Wit in de Kleepassage en kun je voortreffelijk dineren bij In de Goede Luim. Café Groothuis straalt één en al gezelligheid uit en wil je even genieten van de rust en de natuur dan kun je natuurlijk gewoon even een broodje halen bij één van de bakkers en een wandeling maken in het stadspark. Ook een vrijdagmiddagborrel is in Emmen goed mogelijk in vrijwel alle cafés. Evenementen als Dancetour, De nacht van Emmen, Vliegerfestival Emmen, Retropop en C’est la vie, worden jaarlijks georganiseerd en geven Emmen nog dat beetje extra pit, waardoor wonen en werken in Emmen nog aangenamer wordt. Olympia heeft gegarandeerd een vacature in Emmen die bij jou past! Je vindt bij ons werkgelegenheid bij verschillende topwerkgevers die op zoek zijn naar enthousiaste en gedreven medewerkers die hun bedrijf komen versterken. Lijkt het jou wat om in het mooie en gezellige Emmen te werken? Bekijk dan nu de openstaande vacatures of kom langs bij onze Olympia Uitzendbureau vestiging in Emmen.