Verfijn zoekresultaten op:

Vakgebied

Branche

Werk- en denkniveau

Dienstverband

Fulltime/parttime

Aantal uur

Direct inschrijven

Schrijf je in bij Olympia Uitzendbureau, laat je cv achter en laat ons jouw baan vinden. Je kunt je ook inschrijven als je een opzegtermijn hebt of niet per direct een baan zoekt.

Inschrijven met je of is mogelijk.
‹ Terug naar Topbedrijven
ASML

Over ASML

ASML is een succesvol Nederlands hightechbedrijf; dé belangrijkste leverancier van complexe machines voor de productie van microchips. Vooraanstaande bedrijven als Apple, Samsung en Intel zijn klanten van ASML. Vacatures en meer informatie over hoe j ... Meer e via Olympia bij ASML solliciteren kunt, vind je onderaan deze pagina. Hieronder vertellen we je iets meer over het bedrijf.

In Nederland is ASML gevestigd in het Brabantse Veldhoven. Hier bevinden zich het hoofdkantoor plus bedrijvencomplex, waar zowel Research & Development als Assemblage plaatsvindt. Ook telt het bedrijf zestig servicepunten in veertien landen die ondersteuning bieden bij de plaatsing en levering van machines en hun reserve onderdelen.

Bij ASML worden de meest creatieve geesten in de fysica, elektronica, mechatronica, software en precisie engineering samen gebracht. Deze gecombineerde denkkracht ontwikkelt lithografiemachines die essentieel zijn voor de goedkopere, snellere en meer energie-efficiënte productie van microchips.

ASML biedt mensen met het meeste talent en de beste vaardigheden een baan, ongeacht hun afkomst. De werkcultuur is daarom dan ook internationaal georiënteerd en medewerkers komen uit de hele wereld om bij ASML hun carrière te vervolgen.

Daarnaast zorgt ASML dat haar ingenieurs de ultieme uitdaging in hun werk vinden om complexe technische problemen op te lossen in een multidisciplinaire omgeving. ASML is een aangename bedrijf met toegewijde collega's, die graag grenzen verleggend werken. Het is een zeer “down to earth” organisatie met de aantrekkingskracht van een wereldwijde marktleider.

ASML vacatures zijn te vinden in de vele disciplines die het bedrijf rijk is. Er zijn banen bij de afdelingen Concept & Research, Design, Sourcing & Manufacturing, Account Support, Build Operations, Ship & Install, Customer/ Business Support of één van de algemene afdelingen (Human Resources, Facility Management, Administratie, Communicatie etc.).

Minder

Alle vacatures van ASML

Cleanroom medewerker ASML parttime

Tijdelijk | Eindhoven | 40 uur | MBO | Techniek

Functie-omschrijving: Wil jij graag parttime werken in een high tech omgeving met veel variatie? Dan is de ASML Flexpool wat voor jou! ASML is een grote organisatie in Veldhoven dichtbij de grote stad Eindhoven. Als flexpool medewerker geef jij elke week je beschikbaarheid door en dit zorgt er dus v...

Bekijk vacature

Productiemedewerker techniek Eindhoven

Vast | Veldhoven | 40 uur | MBO | Techniek

Functie-omschrijving: Je bent in deze technische fulltime functie verantwoordelijk voor de ondersteuning van het productieproces door de ontvangen goederen te inspecteren, scannen, registreren in SAP, handmatig of machinaal cleanen (schoonmaken), opslaan en verspreiden binnen de organisatie. Uiteraard...

Bekijk vacature

Cleanroom medewerker ASML Eindhoven

Vast | Veldhoven | 40 uur | MBO | Techniek

Functie-omschrijving: Werken in een omgeving met extreem schone handen? Dan hebben wij de uitdaging voor jou! Voor onze High Tech opdrachtgever zoeken wij verantwoordelijke en nauwkeurige logistiek medewerkers die deels in de cleanroom werken. De cleanroom is een extreem schone ruimte waar je ook g...

Bekijk vacature