Direct inschrijven

Schrijf je in bij Olympia Uitzendbureau, laat je cv achter en laat ons jouw baan vinden. Je kunt je ook inschrijven als je een opzegtermijn hebt of niet per direct een baan zoekt.

Inschrijven met je of is mogelijk.
‹ Terug naar Topbedrijven
Astellas

Over Astellas

Astellas is één van de top 20 farmaceutische bedrijven in de wereld. Het is een jong en vooruitstrevend bedrijf. Er werken wereldwijd 16.000 mensen bij Astellas. Vacatures en meer informatie over hoe je via Olympia bij Astellas solliciteren kunt, vin ... Meer d je onderaan deze pagina. Hieronder vertellen we je iets meer over het bedrijf.

In het Verenigd Koninkrijk behoort Astellas tot de top 25 bedrijven die een ‘Great Place to Work’ zijn. Belangrijke elementen om in deze top 25 te eindigen is het creëren van een werkcultuur die is gebaseerd op vertrouwen, trots, kameraadschap, eerlijkheid en leiderschap. Door het aantrekken, ontwikkelen en behouden van toptalent in de industrie, streeft Astellas er wereldwijd naar om een werkgever te zijn waar mensen graag een baan hebben en hun carrière voortzetten.

Astellas hecht waarde aan haar medewerkers en erkent dat zij door hun werk integraal deel uitmaken van het succes en de toekomstige groei van het bedrijf. Minstens zo belangrijk is de inzet voor het verbeteren van de levens van mensen over de hele wereld door middel van het leveren van innovatieve en betrouwbare farmaceutische producten. Voorbeelden zijn farmaceutische producten voor urologie, orgaan transplantatie, dermatologie en cardiologie. Astellas Pharma is sinds april 2005 in Nederland gevestigd. Er werken meer dan 800 mensen, verdeeld over twee locaties.

De vestiging in Meppel is een van de belangrijkste Astellas productie faciliteiten en telt 300 medewerkers. De fabriek beslaat een oppervlakte van 40.000 m2 in totaal. Producten die hier gemaakt worden, worden geëxporteerd naar meer dan 40 landen over de hele wereld.

De andere vestiging is Leiden; de thuisbasis van de Nederlandse en internationale Sales & Marketing organisatie. Daarnaast bevindt zich hier ook het Europese Research & Development hoofdkwartier, dat zich richt op de ontwikkeling van geneesmiddelen op het gebied van pijn, Urologie, Diabetes en Metabole ziekten. Leiderdorp is het hoofdkantoor voor Astellas Pharma Nederland én voor Astellas Pharma International (Centraal-en Oost-Europa, inclusief Baltische Staten en de Balkan, het Midden-Oosten, Afrika en enkele andere geselecteerde landen)

Olympia vervult al een aantal jaar Astellas vacatures. We zorgen voor de juiste personen voor de beschikbare banen en werken naar tevredenheid samen. Voor zowel Olympia als Astellas geldt: we respecteren mensenrechten, individualiteit en verschillen, bevorderen diversiteit op de werkvloer, en zorgen voor een veilige en lonende werkomgeving.
Minder

Locaties van Astellas

Alle vacatures van Astellas

International Secretary Leiden (Parttime 80%)

Tijdelijk | Leiden | 40 uur | MBO | Farmacie

Functie-omschrijving: Do you have a genuine interest in a part-time secretary job, then Astellas has an interesting job opportunity for you! Primary Support: - Sceduling of meetings, visits, travels, declarations; - Back up for planning visits, travelling HM en RC and attend MT meetings; - Being host...

Bekijk vacature

Fulltime HR Assistant in Leiden

Tijdelijk | Leiden | 40 uur | HBO | Farmacie

Functie-omschrijving: We are looking for a Fulltime HR Assistant in Leiden. You will support the Director HR and the HR Managers by carrying out all secretarial, administrative and operational tasks related to Human Resources. Responsibilities: - Take care for all in- and external correspondence. Ab...

Bekijk vacature

Senior Affiliate Support Associate in Leiden

Tijdelijk | Leiden | 40 uur | Universitair | Farmacie

Functie-omschrijving: This role is first point of contact between the affiliates and DSP and will support all DSO’s and DSO management in the execution of their responsibilities. This role is responsible for timely information collection and exchange between DSP and DSO’s and to support resolution of ...

Bekijk vacature