Overzicht topbedrijven

Gemeente Amsterdam

Gemeente Amsterdam
Werken voor de gemeente Amsterdam, betekent een stukje regie over onze hoofdstad. En dat kan in vele vormen, dankzij de grootte en diversiteit van de Gemeente Amsterdam. Vacatures en meer informatie over hoe je via Olympia bij de Gemeente Amsterdam solliciteren kunt, vind je onderaan deze pagina. Hieronder vertellen we je iets meer over deze organisatie. De gemeente Amsterdam bestaat uit vier clusters, een bestuurs- en concernstaf en zeven stadsdelen. Elk stadsdeel is net een kleine gemeente op zich. Ieder stadsdeel heeft zijn eigen identiteit en problematiek en een dagelijks bestuur en een stadsdeelcommissie. Gemeente Amsterdam bestaat uit veel verschillende onderdelen, ieder met een eigen werkterrein en vakinhoudelijke specialisaties. De clusters zijn opgebouwd uit afdelingen met ieder hun eigen expertise. Zo zijn er het cluster Ruimte en Economie, cluster Sociaal, cluster Dienstverlening en Informatie en cluster Interne Dienstverlening. Hier werken mensen beleid uit tot stadsbrede kaders waarbinnen de stadsdelen het uitvoerende werk kunnen doen. Ook wordt er directe ondersteuning geboden aan burgers die dit nodig hebben, bijvoorbeeld op het gebied van Participatie of Werk. Alle onderdelen hebben gemeen dat zij deel uitmaken van de grootste stad van Nederland.

Trots zijn ze bij de Gemeente Amsterdam! Ze staat in de top 50 van favoriete werkgevers. De Gemeente Amsterdam is een moderne werkgever, die vele mogelijkheden biedt om je talenten verder te ontwikkelen en carrière te maken. Balans tussen werk en privé zijn belangrijke factoren in de arbeidsvoorwaarden.

Banen zijn te vinden op alle niveaus binnen de organisatie en in diverse sectoren. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag bij Ruimte en Duurzaamheid, de Reiniging, de GGD, één van de Stadsdeelkantoren, Contact Center gemeente Amsterdam, Burgerzaken, Waternet of bij Werk en Inkomen.

Ook behoren functies in de financiële, secretariële en economisch sectoren tot de mogelijkheden. Het kan allemaal. Als leverancier van de Gemeente Amsterdam is Olympia met haar dienstverlening een verlengstuk van de kwaliteit welke de Gemeente Amsterdam dagelijks aanbiedt aan haar burgers.

Alle vacatures van Gemeente Amsterdam

Zoekresultaten 1-10 (van 10) Nieuwe vacatures via e-mail
23 maart 2020 Bekijk vacature
12 maart 2020 Bekijk vacature
09 maart 2020 Bekijk vacature
06 maart 2020 Bekijk vacature
03 maart 2020 Bekijk vacature
03 maart 2020 Bekijk vacature
03 maart 2020 Bekijk vacature
01 maart 2020 Bekijk vacature
01 maart 2020 Bekijk vacature
01 maart 2020 Bekijk vacature
Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!