Werken bij topbedrijven

Wil jij bij de top van het Nederlandse bedrijfsleven aan de slag? Dat kan! Olympia Uitzendbureau werkt samen met veel van deze topbedrijven. Dat biedt jou de kans om via ons bij één van deze grote namen aan de slag te gaan. Interesse? Klik hieronder ... Meer op het logo van het bedrijf van jouw keuze en bekijk de actuele vacatures.Minder

Overzicht topbedrijven

 • Vacatures A ware

  A ware vacatures

  A-Ware (gespecialiseerd kaasproductie, -transport en -verhandeling) en Fonterra (Nieuw-Zeelandse zuivelcoöperatie) slaan de handen ineen om hun groeiambities te bewerkstelligen en openen samen een nieuwe zuivelfabriek.

 • Vacatures ALBRON

  ALBRON vacatures

  Albron is de grootste onafhankelijke Nederlandse cateraar, in 1997 ontstaan uit de fusiepartners BRN Catering en Service One Catering. Er werken zo'n 6000 medewerkers verdeeld over 1000 locaties in Nederland bij Albron.

 • Vacatures Arriva Nederland

  Arriva Nederland vacatures

  Arriva is een toonaangevende exploitant van personenvervoer, actief in 15 Europese landen. In Nederland is Arriva actief in de provincies Drenthe, Flevoland, Fryslân, Gelderland, Groningen, Noord-Brabant, Overijssel en Zuid-Holland.

 • Vacatures Arrow

  Arrow vacatures

  Ga aan de slag bij het logistieke distributiecentrum van Arrow in Venlo

 • Vacatures Art.com

  Art.com vacatures

  Art.com Inc. is wereldwijd de voornaamste gespecialiseerde online-leverancier van Posters, prints - al dan niet met frame - T-shirts en magneten en ingelijste kunst met keus uit meer dan 1.000.000 artikelen.

 • Vacatures ASML

  ASML vacatures

  ASML is een succesvol Nederlands hightechbedrijf; dé belangrijkste leverancier van complexe machines voor de productie van microchips. Vooraanstaande bedrijven als Apple, Samsung en Intel zijn klanten van ASML.

 • Vacatures Astellas

  Astellas vacatures

  Astellas is één van de top 20 farmaceutische bedrijven in de wereld. Het is een jong en vooruitstrevend bedrijf. Er werken wereldwijd 16.000 mensen bij Astellas.

 • Vacatures Bavaria

  Bavaria vacatures

  Bierbrouwer Bavaria, een familiebedrijf uit het Zuiden des Lands. Er werken ongeveer 1000 mensen, in binnen- en buitenland. Hun jaarlijkse productie is meer dan 6 miljoen hectoliter bier. Daarvan is 65% bestemd voor export naar ruim 120 landen.

 • Vacatures DAS

  DAS vacatures

  DAS is één van de grootste financieel juridische dienstverleners in Nederland. Een succesvol bedrijf met ongeveer 2000 medewerkers in Nederland. DAS richt zich op zowel juridische als financieel-juridische vragen voor bedrijven en particulieren.

 • Vacatures Deutsche Post DHL

  Deutsche Post DHL vacatures

  DHL is een bekende naam op de Nederlandse wegen en in meer dan 220 landen wereldwijd. Verspreid door heel Nederland werken er meer dan 8000 collega´s vanuit ruim 70 vestigingen voor duizenden klanten.

 • Vacatures Floraholland

  Floraholland vacatures

  FloraHolland is de grootste bloemenveiling van de wereld, gevestigd in Nederland. Ruim 4000 medewerkers verkopen dagelijks 48 miljoen bloemen en planten en realiseren een jaaromzet van ruim € 4 miljard Voor FloraHolland.

 • Vacatures Gemeente Amsterdam

  Gemeente Amsterdam vacatures

  Werken voor de Gemeente Amsterdam, betekent een stukje regie over onze hoofdstad. En dat kan in vele diverse vormen, dankzij de grootte en diversiteit van Gemeente Amsterdam.

 • Vacatures GVB

  GVB vacatures

  GVB verzorgt het openbaar vervoer met tram, bus, metro en veren in en rond Amsterdam. Wij zijn gericht op het verder verbeteren van de klanttevredenheid van reizigers in openbaar vervoer dat veilig, op tijd, schoon en klantvriendelijk is.

 • Vacatures Hago

  Hago vacatures

  Hago Nederland BV is de schoonmaaktak van het internationale Vebego, die ontlastende diensten aanbiedt aan andere bedrijven, waaronder schoonmaak, facilitaire diensten en personeelsdiensten. Hago behoort tot de top schoonmaakbedrijven van het land.

 • Vacatures Hema

  Hema vacatures

  HEMA, een uniek en vertrouwd winkelconcept, met de beste artikelen tegen de beste prijzen, met een bijzonder vormgeving en goede kwaliteit, dat niet meer uit ons straatbeeld weg te denken is.

 • Vacatures Herbalife

  Herbalife vacatures

  Herbalife is een Great Place to Work® en is in 2015 opgenomen in de officiële lijst Great Workplaces van Nederland (greatplacetowork.nl). Werken bij Herbalife betekent dat je terecht komt in een informele organisatie met een goede sfeer.

 • Vacatures ING

  ING vacatures

  De ING behoort met ruim 9 miljoen particuliere en zakelijke rekeninghouders tot één van de grootste en meest gerenommeerde financiële dienstverleners van Nederland op het gebied van betalen, sparen, lenen, hypotheken en beleggen.

 • Vacatures Jumbo

  Jumbo vacatures

  Wil jij aan de slag bij Jumbo? Dat kan je een aardig zakcentje opleveren. Daarnaast zorg je voor veel blije gezichten van de klanten die in de winkel nooit misgrijpen als ze hun favoriete product zoeken!

 • Vacatures Kruidvat

  Kruidvat vacatures

  Kruidvat is een Nederlandse drogisterijketen met filialen in Nederland en België, opgericht in 1975. Vandaag de dag is Kruidvat marktleider in de drogisterijbranche, met ruim 800 vestigingen. Er werken meer dan 12 000 medewerkers bij Kruidvat.

 • Vacatures Mediq

  Mediq vacatures

  Mediq is een Nederlands bedrijf dat als internationale onderneming medische hulpmiddelen, geneesmiddelen en bijbehorende zorg aanbiedt. Mediq levert op drie manieren: direct aan huis, via professionele instellingen of via Mediq Apotheek.

 • Vacatures Nabuurs

  Nabuurs vacatures

  Nabuurs is een van de grootste familiebedrijven in de logistieke dienstverlening. Nabuurs zorgt voor continuïteit, betrokkenheid en korte lijnen. Onder het motto ‘Met Nabuurs’ streven we naar duurzame partnerships voor de lange termijn.

 • Vacatures Olympia Uitzendbureau

  Olympia Uitzendbureau vacatures

  Olympia Uitzendbureau is een succesvolle uitzendorganisatie. Dankzij een eerlijke, betrokken en hardwerkende club mensen die hun werk met passie uitvoeren vanuit 110 vestigingen, behoren we tot de top 5 grootste Nederlandse uitzendorganisaties.

 • Vacatures Plukon

  Plukon vacatures

  Plukon is een Nederlands pluimveebedrijf. In het topsegment van de food- en snackindustrie in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk vindt je het pluimveevlees en de maaltijdconcepten van Plukon (PLUimvee KOmbinatie Nederland).

 • Vacatures Quantore

  Quantore vacatures

  Quantore staat bekend om de inkoop en distributie van kantoorartikelen. Inkoop en Logistiek vormen de kern van het bedrijf. Regelmatig hebben we interessante vacatures

 • Vacatures Rockwool Group

  Rockwool Group vacatures

  De Rockwool Group is wereldwijd marktleider in steenwoloplossingen. Rockwool levert duurzame oplossingen voor energie-efficiënte en brandveilige gebouwen, met een optimale geluidswering en klimaatbeheersing.

 • Vacatures Smurfit Kappa

  Smurfit Kappa vacatures

  Smurfit Kappa Group is een Ierse multinational die dozen maakt. Het bedrijf is ontstaat uit een fusie van Jefferson Smurfit en Kappa Packaging. De multinational is in 32 landen in Europa en Latijns-Amerika actief en heeft het hoofdkantoor in Dublin.

 • Vacatures The Greenery

  The Greenery vacatures

  The Greenery is een toonaangevend internationaal groente- en fruitbedrijf. Ze leveren het hele jaar door een compleet en dagvers assortiment van groente en fruit aan supermarktketens, groothandelaren, cateraars en de verwerkende industrie.

 • Vacatures Van Gansewinkel

  Van Gansewinkel vacatures

  Van Gansewinkel Groep is vooral bekend vanwege het inzamelen en verwerken van afval. Daarnaast zijn ze ook actief als grondstoffen- en energieleverancier. Er zijn ongeveer 7500 mensen werkzaam bij Van Gansewinkel.

 • Vacatures Vodafone

  Vodafone vacatures

  Als internationale marktleider op het gebied van mobiele telefonie wil Vodafone haar 404 miljoen klanten de beste dienstverlening geven en hier ook bekend om staan. Vodafone wil zichzelf voortdurend verbeteren en daar zijn de beste mensen voor nodig.

 • Vacatures Webhelp

  Webhelp vacatures

  Webhelp heeft Passie voor Klantcontact, meer dan 28 jaar ervaring en een hoge kwaliteitstandaard. Sinds april 2014 maakt Webhelp deel uit van de Webhelp Group, maar je kent dit bedrijf vast ook nog als SNT.

 • Vacatures XPO Logistics

  XPO Logistics vacatures

  XPO Logistics groeit met de overname van Norbert Dentressangle uit tot een van 's werelds grootste aanbieders van logistieke en vervoersdiensten en is daar zeer trots op. Alle activiteiten wereldwijd worden samengebracht onder het merk XPO Logistics.