Werken bij topbedrijven

Wil jij bij de top van het Nederlandse bedrijfsleven aan de slag? Dat kan! Olympia Uitzendbureau werkt samen met veel van deze topbedrijven. Dat biedt jou de kans om via ons bij één van deze grote namen aan de slag te gaan. Interesse? Klik hieronder ... Meerop het logo van het bedrijf van jouw keuze en bekijk de actuele vacatures.Minder

Overzicht topbedrijven

 • Vacatures Air France/ KLM

  Air France/ KLM vacatures

  Air France en de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij (KLM) vormen samen een van de grootste luchtvaartmaatschappijen ter wereld. Luchthaven Schiphol bij Amsterdam is de thuishaven van Air France-KLM.

 • Vacatures ALBRON

  ALBRON vacatures

  Albron is de grootste onafhankelijke Nederlandse cateraar, in 1997 ontstaan uit de fusiepartners BRN Catering en Service One Catering. Er werken zo'n 6000 medewerkers verdeeld over 1000 locaties in Nederland bij Albron.

 • Vacatures Arriva Nederland

  Arriva Nederland vacatures

  Arriva is een toonaangevende exploitant van personenvervoer, actief in 15 Europese landen. In Nederland is Arriva actief in de provincies Drenthe, Flevoland, Fryslân, Gelderland, Groningen, Noord-Brabant, Overijssel en Zuid-Holland.

 • Vacatures Art.com

  Art.com vacatures

  Art.com Inc. is wereldwijd de voornaamste gespecialiseerde online-leverancier van Posters, prints - al dan niet met frame - T-shirts en magneten en ingelijste kunst met keus uit meer dan 1.000.000 artikelen.

 • Vacatures ASML

  ASML vacatures

  ASML is een succesvol Nederlands hightechbedrijf; dé belangrijkste leverancier van complexe machines voor de productie van microchips. Vooraanstaande bedrijven als Apple, Samsung en Intel zijn klanten van ASML.

 • Vacatures Astellas

  Astellas vacatures

  Astellas is één van de top 20 farmaceutische bedrijven in de wereld. Het is een jong en vooruitstrevend bedrijf. Er werken wereldwijd 16.000 mensen bij Astellas.

 • Vacatures A-ware

  A-ware vacatures

  A-Ware (gespecialiseerd kaasproductie, -transport en -verhandeling) en Fonterra (Nieuw-Zeelandse zuivelcoöperatie) slaan de handen ineen om hun groeiambities te bewerkstelligen en openen samen een nieuwe zuivelfabriek.

 • Vacatures Bavaria

  Bavaria vacatures

  Bierbrouwer Bavaria, een familiebedrijf uit het Zuiden des Lands. Er werken ongeveer 1000 mensen, in binnen- en buitenland. Hun jaarlijkse productie is meer dan 6 miljoen hectoliter bier. Daarvan is 65% bestemd voor export naar ruim 120 landen.

 • Vacatures Deutsche Post DHL

  Deutsche Post DHL vacatures

  DHL is een bekende naam op de Nederlandse wegen en in meer dan 220 landen wereldwijd. Verspreid door heel Nederland werken er meer dan 8000 collega´s vanuit ruim 70 vestigingen voor duizenden klanten.

 • Vacatures DSV

  DSV vacatures

  DSV is een wereldwijde leverancier van transport- en logistieke diensten. DSV heeft kantoren in meer dan 60 landen over de hele wereld en een internationaal netwerk van partners en agenten. Er werken ongeveer 22.000 werknemers wereldwijd voor DSV.

 • Vacatures Floraholland

  Floraholland vacatures

  FloraHolland is de grootste bloemenveiling van de wereld, gevestigd in Nederland. Ruim 4000 medewerkers verkopen dagelijks 48 miljoen bloemen en planten en realiseren een jaaromzet van ruim € 4 miljard Voor FloraHolland.

 • Vacatures Fonterra

  Fonterra vacatures

  Fonterra (Nieuw-Zeelandse zuivelcoöperatie) en A-Ware (gespecialiseerd kaasproductie, -transport en -verhandeling) slaan de handen ineen om hun groeiambities te bewerkstelligen en openen samen een nieuwe zuivelfabriek.

 • Vacatures Friesland Campina

  Friesland Campina vacatures

  Koninklijke FrieslandCampina N.V. is een grote, internationaal opererende zuivelcoöperatie, gevormd door melkveehouders in Nederland, België en Duitsland. De onderneming is ontstaan na een fusie van Friesland Foods en Campina in 2008.

 • Vacatures GDF Suez

  GDF Suez vacatures

  GDF SUEZ is een Frans multinationaal energiebedrijf dat opereert in de productie en distributie van elektriciteit, aardgas en duurzame energie. Het grootste nutsbedrijf ter wereld, sinds de overname van het Britse International Power.

 • Vacatures Gemeente Amsterdam

  Gemeente Amsterdam vacatures

  Werken voor de Gemeente Amsterdam, betekent een stukje regie over onze hoofdstad. En dat kan in vele diverse vormen, dankzij de grootte en diversiteit van Gemeente Amsterdam.

 • Vacatures Gemeente Delft

  Gemeente Delft vacatures

  De Zuid-Hollandse Gemeente Delft staat vooral bekend om haar historische binnenstad en als kennisstad dankzij de TU Delft en onderzoeksinstituten TNO en Deltares. Om te zorgen alles in deze stad op rolletjes loopt, bestaat Gemeente Delft.

 • Vacatures GVB

  GVB vacatures

  GVB verzorgt het openbaar vervoer met tram, bus, metro en veren in en rond Amsterdam. Wij zijn gericht op het verder verbeteren van de klanttevredenheid van reizigers in openbaar vervoer dat veilig, op tijd, schoon en klantvriendelijk is.

 • Vacatures Hago

  Hago vacatures

  Hago Nederland BV is de schoonmaaktak van het internationale Vebego, die ontlastende diensten aanbiedt aan andere bedrijven, waaronder schoonmaak, facilitaire diensten en personeelsdiensten. Hago behoort tot de top schoonmaakbedrijven van het land.

 • Vacatures Hema

  Hema vacatures

  HEMA, een uniek en vertrouwd winkelconcept, met de beste artikelen tegen de beste prijzen, met een bijzonder vormgeving en goede kwaliteit, dat niet meer uit ons straatbeeld weg te denken is.

 • Vacatures Imtech

  Imtech vacatures

  Imtech is een Nederlands dienstverlenend bedrijf op het gebied van elektrotechniek, ICT en werktuigbouw. Op een duurzame en innovatieve manier adviseren ze bijvoorbeeld in realiseren van energie neutrale stadions en kantoren.

 • Vacatures ING

  ING vacatures

  ING Groep is een financiële instelling van Nederlandse oorsprong , die optreed als bankier voor particulieren, bedrijven én instellingen. Vanuit 40 landen werken er ongeveer 105.000 medewerkers die samen 85 miljoen klanten bedienen.

 • Vacatures ISS

  ISS vacatures

  ISS Facility Services is een van de grootste facilitaire aanbieders ter wereld. ISS levert diensten aan duizenden klanten in de publieke en private sector in meer dan 50 landen en voorziet wereldwijd in ruim 530.000 banen.

 • Vacatures Kruidvat

  Kruidvat vacatures

  Kruidvat is een Nederlandse drogisterijketen met filialen in Nederland en België, opgericht in 1975. Vandaag de dag is Kruidvat marktleider in de drogisterijbranche, met ruim 800 vestigingen. Er werken meer dan 12 000 medewerkers bij Kruidvat.

 • Vacatures Mediq

  Mediq vacatures

  Mediq is een Nederlands bedrijf dat als internationale onderneming medische hulpmiddelen, geneesmiddelen en bijbehorende zorg aanbiedt. Mediq levert op drie manieren: direct aan huis, via professionele instellingen of via Mediq Apotheek.

 • Vacatures Nabuurs

  Nabuurs vacatures

  Nabuurs is een van de grootste familiebedrijven in de logistieke dienstverlening. Nabuurs zorgt voor continuïteit, betrokkenheid en korte lijnen. Onder het motto ‘Met Nabuurs’ streven we naar duurzame partnerships voor de lange termijn.

 • Vacatures Norbert Dentressangle

  Norbert Dentressangle vacatures

  Norbert Dentressangle is een belangrijk Europees transport, logistiek en expeditie bedrijf. Het opereert vanuit 500 vestigingen in 20 Europese landen en er werken ongeveer 33.000 mensen bij Norbert Dentressangle.

 • Vacatures Nutreco

  Nutreco vacatures

  Nutreco heeft een leidende positie in de wereld van diervoeding en visvoer. Haar geavanceerde voeroplossingen zijn de basis van voeding voor miljoenen consumenten in 80 landen. Wereldwijd werken er 10.000 medewerkers vanuit 30 landen.

 • Vacatures Olympia Uitzendbureau

  Olympia Uitzendbureau vacatures

  Olympia Uitzendbureau is een succesvolle uitzendorganisatie. Dankzij een eerlijke, betrokken en hardwerkende club mensen die hun werk met passie uitvoeren vanuit 110 vestigingen, behoren we tot de top 5 grootste Nederlandse uitzendorganisaties.

 • Vacatures Plukon

  Plukon vacatures

  Plukon is een Nederlands pluimveebedrijf. In het topsegment van de food- en snackindustrie in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk vindt je het pluimveevlees en de maaltijdconcepten van Plukon (PLUimvee KOmbinatie Nederland).

 • Vacatures Politie

  Politie vacatures

  De Politie is de overheidsdienst belast met handhaving van openbare orde en veiligheid, opsporen en onderzoeken van strafbare feiten, directe hulpverlening en signaleren en adviseren. In Nederland werken er meer dan 60.000 mensen in allerlei functies.

 • Vacatures Reggefiber

  Reggefiber vacatures

  Reggefiber is een nuchter Twents bedrijf gespecialiseerd in het aanleggen van glasvezelaansluitingen. Sinds de oprichting in 2005 zijn er nu 150 gemeenten in Nederland aangesloten op het glasvezelnetwerk van Reggefiber.

 • Vacatures Rockwool Group

  Rockwool Group vacatures

  De Rockwool Group is wereldwijd marktleider in steenwoloplossingen. Rockwool levert duurzame oplossingen voor energie-efficiënte en brandveilige gebouwen, met een optimale geluidswering en klimaatbeheersing.

 • Vacatures Sanquin

  Sanquin vacatures

  Sanquin Bloedvoorziening voorziet op non-profitbasis in de behoefte aan bloed en bloedproducten in Nederland. In feite staat Sanquin tussen de donor en patiënt. Daarnaast bevordert Sanquin de transfusiegeneeskunde.

 • Vacatures The Greenery

  The Greenery vacatures

  The Greenery is een toonaangevend internationaal groente- en fruitbedrijf. Ze leveren het hele jaar door een compleet en dagvers assortiment van groente en fruit aan supermarktketens, groothandelaren, cateraars en de verwerkende industrie.

 • Vacatures Van Gansewinkel

  Van Gansewinkel vacatures

  Van Gansewinkel Groep is vooral bekend vanwege het inzamelen en verwerken van afval. Daarnaast zijn ze ook actief als grondstoffen- en energieleverancier. Er zijn ongeveer 7500 mensen werkzaam bij Van Gansewinkel.

 • Vacatures Webhelp

  Webhelp vacatures

  Webhelp heeft Passie voor Klantcontact, meer dan 28 jaar ervaring en een hoge kwaliteitstandaard. Sinds april 2014 maakt Webhelp deel uit van de Webhelp Group, maar je kent dit bedrijf vast ook nog als SNT.